Sabret Beşiktaş'ım Vodafone Arena tanıtım filmi

Vodafone Türkiye yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatı için yeni tanıtım filmi hazırladı. 'Sabret' sloganı ile izleyenlerin karşısına çıkan yeni tanıtım filmi internette izlenme rekoru kırdı.

Vodafone Arena inşaatı çalışanlarından oluşan Vodafone Arena tanıtım filmi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Gece gündüz demeden yapımına hızla devam eden İnşaat işçilerin rol aldığı Vodafone Arena reklam filminde 'Sabret sen deplasmanda ter döküyorsun biz de burada' mesajı verirken her bir işçi tanıtım filminde ayrı ayrı mesajlar verdi. 'Bir el atın desek bir kamyon adam toplar gelirsiniz biliyorum ama ruhunuz yeter' Kepçe operatöründen kamyon şoförüne kadar he rişçi ayrı bir mesajla Beşiktaşlı taraftara Sabret mesajı verdi. 5 işçinin rol aldığı tanıtım filminde 'Buralar bize emanet hiç aklın kalmasın biraz daha sabret' Hiç aklın kalmasın buralar bize emanet en güzeli olacak sabret' 'Her şey yolunda sen yeterki sabret' mesajları ile hem spor yorumcuların hem de Beşiktaşlı taraftarın büyük beğenisini toplayan Vodafone Arena tanıtım filmi internette tıklanma rekoru kırdı.

Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak olan Vodafone Arena, futbol müsabakaları, konserler, eğlence ve moda aktiviteleri de gerçekleştirilecek.