Manavgatspor Sportif Direktörü Atalay Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Manavgatspor'da sportif direktör Kamil Atalay, Tuzlaspor maçındaki yenilgiye rağmen oyun anlayışı ve futbolcularından memnun olduklarını söyledi.

Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Geçen hafta Tuzlaspor maçında şansız bir şekilde yenildiklerini ifade eden Atalay, "Tuzlaspor maçı ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı" dedi.

Karşılarında grubun en güçlü takımının olduğunu, buna göre tedbirlerini aldıklarını dile getiren Atalay, küçük bir halı sahada oynamanın dezavantajını yaşadıklarını kaydetti.

Buna rağmen iyi oynadıklarını, maçın ilk yarısında pozisyon vermediklerini anlatan Atalay, şöyle konuştu:
"Kornerden şansız bir şekilde gol yedik. İkinci yarıda çok iyi oynadık. 60. dakikada kalecimizin bir pozisyonunda dolayı kırmızı kart gördük. 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Birçok pozisyonu değerlendirmedik. Uzatmalarda risk aldık ve yüklendiğimiz dakikalarda bir gol daha yedik. Yenilgiye rağmen oyun anlayışımızdan, futbolcularımızdan memnunuz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız."
Atalay, bu hafta ağırlayacakları Tutap Şekerspor maçında galibiyet hedeflediklerini vurgulayarak, "Tutap Şekerspor maçıyla çıkışı başlatır, arka arkaya galibiyet serisi yaparız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA