Şampiyon Aşağısevindiklispor

Tekirdağ 1. Amatör Lig takımlarından Aşağısevindiklispor, Şarköyspor ile karşılaştığı maçtan galibiyet ile dönerek Süper Amatör Lig’e çıktı.


Saat 17.00’de başlayan maçta lider Şarköyspor’ü ağırlayan Aşağısevindiklispor, 70. dakikada Soner’in golüyle maçı 1-0 kazandı. Lideri koltuğundan eden Aşağısevindikli ekibi, Tekirdağ’da Süper Amatör Lig’e çıkan ilk köy takımı olma özelliğini de kazandı.

Maçı, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya ve Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda taraftar izlerken, devre arasında soyunma odasına giren Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Aşağısevindiklili topçulara 100’er TL prim sözü verdi

Lig'de ikinci olan Şarköyspor’a kupayı Belediye Başkanı Nebi Tepe verirken, lider Aşağısevindiklispor ise kupasını Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun elinden aldı.

Aşağısevindikli kulübüne emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Hersanlıoğlu, "Muratlı Belediyespor’dan sonra ikinci kulübümüz de Süper Amatör Lig’de yarışacak. Hepsini kutluyor, teker teker tebrik ediyorum. Ekibimizin başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Tebrikleri kabul eden Aşağısevindiklispor yöneticileri, başarılarının süreceğini belirtti.

Kaynak: İHA