Burhaniyeli Kızlar Çeyrek Finale Çıktı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Sakarya’da oynanan Anadolu Yıldızlar Liği Hentbol Eleme Maçlarında İstanbul Avrupa ile 14-14 berabere kalıp ; Yalova’yı 12-5 yenen Balıkesir Hentbol Kız takımı Çeyrek Final Gurubuna kaldı.

22-24 Şubat’ta Bursa’da yapılacak çeyrek final maçlarına katılacak olan kızların başarısı öğretmenleri ve arkadaşlarını sevindirdi.
Başarılı oyuncuları kutlayan Hentbol Antrenörü Deniz Erenoğlu, çeyrek final için de hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Antrenör Erenoğlu ”Balıkesir;Anadolu Yıldızlar Liği Kızlarda ilk kez çeyrek final oynayacak. Bunu sağlayan Burhaniyeli kızlarımız başta olmak üzere tüm kızlarımıza teşekkür ederim.. Burhaniye Cumhuriyet Ortaokulu’ndan 7, Balıkesir Plevne Ortaokulu’ndan 2 ve Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu’ndan da 5 sporcu ile oluşan takım bir ilki gerçekleştirdi. Antrenör olarak bizimle birlikte olup öğrencilerimizin başarısı için emek veren, Bandırma Ş.B.K.Orta okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Taşgın’a da teşekkür ediyorum. Birlik de iyi bir ikili olduk Bursa’ya da aynı ekiple gideceğiz. Bursa’dan da başarılı sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA