At plasentası kremi ortalığı karıştırdı

Sporun nabzının tutulduğu Beyaz Futbol programına Burak Yılmaz'ın tedavisinde kullanıldığı iddia edilen at plasentası kremi damgasını vurdu.

At plasentası kremi ortalığı karıştırdı
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın at plasentası kremiyle tedavi edilmeye başlandığı iddia edildi. Bu konu Beyaz Futbol'da masaya yatırıldı.

Kremin insan vücudunda etkilerini sıralayan program sunucusu Ertem Şener 'bu krem masajla cilt altına geçerek ödemin hızlı dağılmasını sağlıyor. Günde 8 saatlik tedaviyle uygulanıyor. Uzak doğudan getirilen bir ilaç. Hücre yenileme özelliği var. Burkulma, ödem ve kas tedavilerinde kullanılıyor. Çin'de de anneler hamilelik sürecinde sütten kesilmemek için kullanıyor bu kremi' dedi.

Ertem Şener'in bu sözlerine propram yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı 'ne diyorsun sen yahu bunlar hokkabazlık, şaklabanlık modern tıpta at plasentası diye bir şey var mı kardeşim? diyerek tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu sözlerinden sonra stüdyo bir anda karıştı. Ahmet Çakar 'siz plasentanın ne olduğunu biliyor musunuz? önce onu konuşalım' diyerek plasentanın ne olduğunu açıkladı.