Tkbl'de Maçın Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un Başantrenörü Zafer Kalaycığlu, bugünkü maçın uzun süredir galip gelemeyen takımları için çok önemli olduğunu söyledi.

Kalaycıoğlu, 89-82 galip geldikleri OGM Orman Gençlik maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde hiçbir maçın kolay olmadığını belirtti.

"Bugünkü maç uzun süredir galip gelemeyen takımımız için çok önemliydi. Göreve geldikten sonra burada ilk galibiyetim oldu" diyen Kalaycıoğlu, galibiyetin devamını getirmek istediklerini vurguladı.
OGM Orman Gençlik'in çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Kalaycıoğlu, şöyle konuştu:
"Hem biz hem OGM Orman Gençlik, bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Yönetimimiz bize her türlü desteği sağlıyor. Bizler de onların bu desteklerini boşa çıkartmak istemiyoruz. İnşallah bugün gösterdiğimiz mücadelenin üstüne biraz daha koyarak, mücadele ruhumuzu artırarak devam ederiz."

- OGM Orman Gençlik

OGM Orman Gençlik Başantrenörü Levent Deringöl ise Hatay ekibinin galibiyete çok ihtiyacı olduğunu ve bugün oynadıkları maçta bunu gösterdiklerini söyledi.

Rakibin maça çok iyi ve istekli başladığının altını çizen Deringöl, şunları kaydetti:
"Maçta geri düştük, sonra toparlandık ve beraberliği yakaladık. Ama şansımız yok gibiydi. Savunmada çok basit hatalar yaptık, yediğimiz 89 sayı bunu gösteriyor. Biraz daha direnç gösterseydik ve yardımlaşsaydık sonuç bundan farklı olabilirdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik ediyorum."

Kaynak: AA