Rıza Kayaalp'ten Sinan Engin'e mesaj var

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayalp'e meydan okuyan Sinan Engin'e Kayalp'ten cevap gecikmedi.

Rıza Kayaalp'ten Sinan Engin'e mesaj var
Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda Ahmet Çakar yağlı güreşi çok sevdiğini ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadığı dile getirmişti. Milli güreşçi Kayaalp, Ahmet Çakar'ı mindere davet etmiş ama Çakar bu daveti kabul etmemişti.

Tam bu esnada Sinan Engin söze girerek 'Kendi adınıza konuşun. Ben ne Rıza'lar gördüm, Rıza kim! Alır atarım ben onu. Onun boynunu bi kaptım mı ne Rıza'sı. Rıza daha çocuk gelsin onun kolunu başını koparırım. Bu iş farklı, bu iş yürek işi görüntüye bakmayın.' demişti.

Engin'in bu meydan okuyuşu milli güreçi Rıza Kayaalp'e sorulunca 'Evet Sinan Ağabey'e bir cevabım var. Ben burdayım ve gelsin burada boynumu kopartsın. Yada en kısa zamanda ben geleceğim onun yanına' dedi.

Canlı yayında Kayalp'i dinleyen usta yorumcu 'Dünya Şampiyonunun yenilmez diye bir durumu yok. Çocuğun havasını kaçırmayayım. Zamanı gelince istersen burayada çağırırsın istersen mindere giderim. Yazık olur çocuğa... İzleyiciler ben gırgır yapıyorum zannediyor. Manajerim Koray Şahin'e soracağım. Kabul ederse yapacağım' dedi.

Sinan Engin futbolcu olduğu dönemde Kayaalp'in kendisi ile güreşemeye cesaret edemeyeceğini şimdilerde biraz antreman sonrası Rıza'ya minderi dar edebileceğini söyledi. Sinan Engin ile Rıza Kayaalp'in birbirine meydan okuması ilerleyen günlerde nasıl bir hal olacak merak konusu oldu.