Atletico Madrid zirveye göz kırptı

Rayo Vallecano’yu zorlanmadan geçen son şampiyon Atletico Madrid, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktı.

İspanya Ligi'nde Atletico Madrid, rüzgarı esmeye devam ediyor. Arda Turan'ın da forma giydiği İspanyol ekip ligde kabus olmaya devam ediyor. La Liga'da 20. hafta oynanan müsabakada Atletico Madrid'e Rayo Vallecano karşısında 3 puanı getiren golleri 12 ve 22. dakikalarda 2 gol birden atarak maçın adamı haline gelen Antoine Griezmann ve 56. dakikada Manucho Goncalves (k.k.) attı. Vallecano'nun tek golü ise 35.dk. Roberto Trashorras'tan geldi.ev sahibi Atletico Madrid, konuk ekip Rayo Vallecano'yu 3-1 mağlup etti. Rayo Vallecano'ya karşı ilk 11'de çıkan Arda Turan karşılaşmada 80 dakika forma giydi.

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ

Rayo Vallecano'ya 3-1 mağlup eden Atletico Madrid puanını 44'e çıkartarak zirve yarışında ben de varım dedi. La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Eibar ile oynayacak. Atletico Madrid bu karşılaşmada favori gösteriliyor.

Atletico Madrid Rayo Vallecano karşılaşmasından notlar:

12. dakikada Antoine Griezmann, soldan ceza sahasına girerek skoru 1-0 yaptı.

22'de Yine Griezmann, meşin yuvarlağı kaleci Tono'nun kollarının altından göndererek kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

35'te orta sahada topu kazanan Rayo'dan Gael Kakuta, pasını iyi değerlendiren Trashoras takımının tek golünü attı.

56'da Frikikten gelen topa Manucho ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi.

Rayo Vallecano'ya karşısında ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcumuz Arda Turan, 80. dakikada yerini Raul Garcia'ya bıraktı.