Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Moraller Yerinde

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden İçel Büyükşehir Belediyesi'nde FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda çeyrek finale kalmanın mutluluğu yaşanıyor.

Asbaşkan Hikmet Avşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rus temsilcisi Spartak Noginsk karşısında, ilk maçta aldıkları farklı galibiyetin avantajıyla rövanşa çıktıklarını hatırlattı.
Aradaki farkı koruyarak çeyrek finale kaldıklarını ifade eden Avşar, "Avrupa'da emin adımlarla final hedefine doğru ilerliyoruz. Çeyrek finalde de Belçika ekibi Castors Braine ile karşılaşacağız. Rakibimizi eleyerek İçel'e güzel günler yaşatmak istiyoruz" dedi.

Avşar, Avrupa'daki başarılı sonuçlarla rağmen ligde son dönemlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "Yoğun maç temposu ve kadro rotasyonu sıkıntısı lige yansıyor. Yarın sahamızda Adana ASKİ'yi konuk edeceğiz. Moralimiz yerinde. Rakibimizi mağlup edip 4 haftalık galibiyet hasretini bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Avşar ayrıca, Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden erkek basketbol takımına da Fatih Solak ile Ozan Dilik'i transfer ettiklerini, bir oyuncuyu daha kadrolarına katmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA