Burhaniye’ De Köylü Kızlar Körfezi Temsil Edecek

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kızıklı Ortaokulu’nun Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Balıkesir’deki grup müsabakalarında Körfez Bölgesi’ni temsil edecek olan iki takımdan birisi oldu.

Bir köy okulunun böylesine bir başarı yakalaması Burhaniye de takdir ve sevinçle karşılandı.
Körfez Bölgesi Grup Müsabakaları final maçında karşılaştığı Edremit Grup Birincisini yenen Kızıklı Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Balıkesir’de yapılacak grup müsabakalarında Ayvalık Cihan Yorgun Ortaokulu ile birlikte Körfez Bölgesi’ni temsil etmeye hak kazandı. Buse, Şeyda, Feyza, Dilara, Sevgi, Aynur, Seda, Sibel, Ayşegül, Nagihan, Gizem ve İrem’den oluşan Kızıklı Ortaokulu takımı takdir topladı. Yaptıkları çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını dile getiren Kızıklı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Müsait,” Öğrencilerimizin böylesine bir başarı yakalamış olması beni gerçekten çok mutlu etti. Balıkesir’de yapılacak Grup Müsabakalarında da Kızıklı’nın adını duyuracağız” dedi.

“KIZIKLI ORTAOKULU’NA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Kendilerine destekte bulunanları da unutmayan Kızıklı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Müsait; “ Turnuvalara katılmamızda bize destek veren, öğrencilerimizi servisleriyle taşıyan Ulusoy Turizm Acentesi sahibi Mehmet Deveciler ve Kamil Koç Acentesi sahibi Tuncay Yedikardeşler’e, takımın formalarını yaptıran Mavi Ada İnşaat İşletmecisinden Hüseyin Atmaca’ya, takımımıza top desteğinde bulunan Mali Müşavir Temel Tezcan’a teşekkür ederim. Başarımızda kendilerinin emeği çok büyüktür” dedi.

Kaynak: İHA