Emre'den flaş Fatih Terim açıklaması!

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Altınordu maçı sonrası söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek önemli bir açıklama yaptı.

Emre'den flaş Fatih Terim açıklaması!
Fenerbahçe'nin Altınordu ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında geçirdiği sakatlığın ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Emre Belözoğlu, 'Fatih Terim'e göndermede bulundu' eleştirilerine yanıt verdi.

Emre, '10 gün boyunca Antalya'da kamp yapıp ikinci yarıya hazırlandık. O kadar çalışmanın ardından çıktığımız bozuk zeminde sakatlanmak beni çok üzdü. Maçtan sonraki açıklamalarında bu üzüntümü dile getirdim. Ancak o sözlerimi benim Fatih hocama karşı söylediğim yorumunu yaptılar. Öncelikle şunu ifade edeyim ki; ben asla Fatih Terim'e karşı bir ifade de bulunmadım. Ve Fatih hocamı da ima etmedim. Ancak, bu yöndeki iddialar üzerine bir açıklama yapma gereği duydum. Tekrar ediyorum; ben Fatih hocamı kastetmedim. Eğer böyle bir algı oluştuysa da kendisinden özür dilerim. O sözlerimin birine karşı söylenmiş gibi algılanması beni gerçekten çok üzdü. Ben sadece Türk futbolundaki bazı sorunların altını çizdim' diye konuştu.

Emre'den flaş Fatih Terim açıklaması!