Sinan Engin, Rıza Kayaalp'e Meydan Okudu

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, canlı yayında milli güreşçi Rıza Kayaalp'e meydan okudu.

Sinan Engin, Rıza Kayaalp'e Meydan Okudu
Beyaz Tv ekranlarında Ertem Şener'in hazırlayıp sundugu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumlarıyla pazartesi akşamları yayınlanan Derin Futbol programında Sinan Engin, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp 'e meydan okudu.

Ahmet Çakar geçtiğimiz hafta yayınlanan programında yağlı güreşi çok sevdiğini ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadığını söylemişti. Yağlı güreş için iddialı görünen Ahmet Çakar'a cevap gecikmedi ve Rıza Kayaalp, Çakar'ı güreşe davet etti. Ahmet Çakar, Kayaalp'in davetini kabul etmedi ama Sinan Engin, Kayaalp'e meydan okudu.

KENDİ ADINIZA KONUŞUN
Sinan Engin; 'Kendi adınıza konuşun. Ben ne Rıza'lar gördüm, Rıza kim!, alır atarım ben onu. Onun boynunu bi kaptım mı ne Rıza'sı. Rıza daha çocuk gelsin onun kolunu başını koparırım. Bu iş farklı, bu iş yürek işi görüntüye bakmayın'

RIZA AKILLI OL
'Rıza sen gidiyosun Ahmet Hoca diyorsun. Ahmet Hoca kolunu kaldıracak hali yok. Rıza gibi bitane daha gelsin birini bi kolundan, birini bi kolundan kapar atarım yere, gelsin kapışalım' dedi.

REŞİT KARABACAK MİNDERDEN KAÇTI
Sinan Engin daha sonra 'Ben Reşit Karabacak'la güreş yaptım minderden kaçtı! Sarıyer'de kamptayız, yıl 1983 güreşçilerde orada kampta bi baktım Reşit Karabacak oradan geliyor gel bakalım buraya dedim. Kolundan bi kaptım yapma, rezil etme beni dedi.' ifadelerini kullandı.

BeyazGazete