Hamza Hamzaoğlu: Gökhan ve Caner'i çok beğeniyorum

Galatasaray'ın başına geldiği günden itibaren başarılı sonuçlara imza atan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, NTVSpor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programına konuk oldu.

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü olmadan önce Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yorumculuk yapan ve Sneijder ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandıran Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldızla herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirtti.

Hamzaoğlu, 'Sneijder ile ilk gün konuştuk. Bir sorunumuz yoktu. Orada canlı yayın vardı ve bir şeyler söylemem gerekiyordu. Bir tek sorunumuz var şimdi o da tavla maçlarımız. Çok iyi tavla oynuyor. Baya çekişmeli maçlar yapıyoruz. Sneijder çok akıllı bir oyuncu, solda oynatıyorum, oynuyor. Nereye koysam oynayabilir. Orta sahada Selçuk, Sneijder oynayabilir. Önde farklı oyuncular kullanmak istersem, oraya dahi çekerim' dedi.

Süper Toto Süper Lig'in istenldiği düzende olmadığı ve bunun da milli takıma yansıdığını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, beğendiği futbolcuları da açıkladı.

Hamzaoğlu beğendiği futbolcuları' Fenerbahçe'den Caner ve Gökhan'ı Beşiktaş'tan da Gökhan Töre ve Olcay'ı beğeniyorum. Olcay çok zeki, gol atıyor, asist yapıyor. Fernandao bir forvet olarak çok iyi. Josue iyi bir oyuncu. Bilal iyi bir oyuncu. Bilal'i çok beğeniyorum. Güray aynı şekilde' diye sıraladı.