Beşiktaş 24 yaşındaki Opare transferi ile kıskandırdı

Beşiktaş Sırp asılı İsveçli oyuncu Miloseviç'in transferinden sonra şimdi de Porto'da forma giyen Daniel Opare ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz günlerde Sırp asıllı İsveçli 22 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milošević'i renklerine bağlayan Siyah-Beyazlı kulüp şimdi de uzun zamandır sürdürdüğü sağ bek arayışını Porto'da forma giyen Ganalı defans oyuncusu Daniel Opare ile sonlandırdı.
İlk önce Sırp asıllı İsveçli defans oyuncusu Alexander Milošević'i renklerine bağlayan Beşiktaş, uzun süredir aradığı sağ beki Portekiz'de buldu. Siyah-Beyazlılar Daniel Opare ile el sıkıştı. Portolo futbolcu yarın İstanbul'a gelecek.
Sezon başından bu yana yabancı bir sağ bek arayışında olan Beşiktaş, 24 yaşındaki Ganalı futbolcuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Porto'nun da onay vermesiyle transferi bitiren siyah-beyazlılar, Daniel Opare'yi yarın İstanbul'a getirecek ve sağlık kontrolünden geçirecek. Beşiktaş, Ganalı oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Bir sorun olmaması halinde imza atacak olan Ganalı sağ bek ardından da Antalya kampına katılacak.
1,75 boyunda 67kg ağırlığındaki Ganalı futbolcu 2006 yılında profesyonelliğe adım attı. 2007'de Sfax, 2008 yılında da Real Madrid'in B takımına transfer olarak adından söz ettirdi. Opare, 2010 yılında 4 yıllığına Belçika ekibi Standart Liege takımına transfer oldu. 2014 yılından bu yana Portekiz takımlarından Porto'da top koşturan Ganalı futbolcu Milli Takım formasını giydiği 2007 yılında 17 yaş altı Dünya Kupası'nın en iyi defans oyuncusu ünvanı almıştı.