Egemen bombası

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Egemen Korkmaz'a Galatasaray'ın talip olduğu iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen Egemen Korkmaz, şimdi de Galatasaray'da oynayıp 4 Büyükler'de forma giyen futbolcular kervanına katılmaya hazırlanıyor...

Fenerbahçe'de yıllık 1.7 milyon Euro kazanan Egemen Korkmaz'a yabancı sınırlaması kalktığı için yeni sözleşmede 1 milyon Euro vermeyi teklif edildi. Ancak Egemen Korkmaz 1.7 milyon Euro'da diretince pazarlık yarıda kaldı...

Bunun üzerine Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Egemen Korkmaz'ın menajeriyle görüştü ve Egemen'e 1.5 milyon Euro vermeye hazır olduklarını iletti. Eğer anlaşma sağlanırsa Galatasaray, Egemen ile protokol yapıp kararı Mayıs ayında gelecek yeni yönetime bırakacak.

EGEMEN KORKMAZ BONSERVİSSİZ GİTMEYİ SEVİYOR
Bu transferin önünde en büyük pürüz ise Galatasaray'ın Mayıs ayındaki başkanlık seçimi. Galatasaray, ağır borcun altına girmek istemediği için şimdilik Egemen'e 'Mayıs'ı bekle' dediği öğrenildi.

Egemen Korkmaz, bilindiği gibi daha önce de Bursaspor'dan Trabzonspor'a bonservisi elinde gitmiş ve yıllık maaşını fazla tutmuştu. Aynı şekilde Trabzonspor'dan da Beşiktaş'a bonservissiz giden Egemen Korkmaz Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Beşiktaş'tan bonservisini almış ve yıllık 1.7 milyon Euro'ya imza atmıştı.