Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Bayburt Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ikinci yarının ilk karşılaşmasına 3 puanla başladı.


İkinci yarıya yaptığı yeni transferle başlayan Karsspor, 90 dakika boyunca üstün oynadığı Bayburt Belediyespor karşılaşmasında attığı 3 golle tribünleri dolduran taraftarlarını coşturdu.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, çok iyi transfer yaptıklarını ve Yeşil Beyazlı ekibinin 3’ncü lige çıkacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Muharrem Yıldız, “Beklediğimiz sonuç bu idi. Ama arkadaşlarımız daha farklı kazanabilirdi. 6-7 gol pozisyonundan yararlanamadık. Bu tür maçlarda fazla gol atarak avarajınızı da yüksekltmek zorundasınız. Biz Karslılara verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Devre arasında transfer ettiğimiz 5 kaliteli futbolcuyla, 2 hoca değişikliğiyle Karsspor yine iddialı ve 3’ncü lige çıkma yolunda emin adımlarla devam ediyor” dedi.

Karsspor hiç kimsenin destek olmadığını ifade eden Başkan Muharrem Yıldız, her şeye rağmen emin adımlarla yollarını devam ettiklerini belirtti.

Yıldız, “Ne kadar Karslı iş adamları ve yetkililer Karsspor’a sahip çıkmazsa da, tek başımıza, taraftarlarımızla beraber biz Karsspor’u 3’ncü lige taşıyacağız. Bundan herkes emin olsun. Çok iyi bir takım kurduk. Bugün bu takımı Karslılar gördü. İddiamızın devem ettiğini de gördüler. Ben inanıyorum, Allah’ın iziniyle 3’ncü lige gideceğiz. Ama tabi gönül isterdi ki Kars’ın simgesi olmuş, Kars’ın adını taşıyan bu takıma herkes sahip çıksaydı” diye konuştu.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, daha sonra sporcuları tek tek kutladı. Öte yandan Serhat Ardahaspor Arhavispor 2-2, Karaderespor Beşikdüzüspor karşılaşması da 0-0 sona erdi. Rakiplerinin puan kaybettiği 14. Haftayı Karsspor 3 puanla kapattı.

Kaynak: İHA