Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig A Grup temsilcisi Seramiksan evinde konuk ettiği İzmir temsilcisi Rota Kolejine 3-1 yenildi.


Yedi Eylül Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Rota Koleji iyi başladı ve ilk seti 25-21 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de oyunun mutlak hakimi olan Rota Koleji pasör Alica ve smaçör Çiğdem'in etkili oyunuyla bu seti de 25-20 kazandı ve setlerde durumu 2-0'a getirdi. 3. sette oyuna tutunan Seramiksan etkili bir oyunla rakibine geçit vermedi ve seti 25-15 kazanarak durumu 2-1'e getirdi. 4. sette diğer setlerde olduğu gibi Rota Koleji etkili servis ve iyi hücum ederek seti 25-21 ve karşılaşmayı da 3-1 kazanarak, Turgutlu deplasmanında altın buldu. Ligin ilk yarısında da rakibine İzmir'de 3-2 yenilen Kuğular, Turgutlu'da rövanşı alamadı ve ikinci yarıdaki ilk mağlubiyetini aldı. Seramiksan'da oyuncular performanslarıyla sınıfta kalırken, İzmir temsilcisinin mücadele seviyesine Kuğular cevap veremedi.

Karşılaşmayı Seramiksan sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul ve her iki takımın yöneticileri takip etti. Kuğular haftaya İzmir'de Arkasspor'a konuk olacak.

Kaynak: İHA