Sergen'in transfer listesi belli oldu

Sergen Yalçın 10 kişilik transfer listesini belirledi.

Sivasspor'un genç teknik adamı Sergen Yalçın'ın 10 kişilik transfer listesi belli oldu. Listede sürpriz isimler ve müthiş bir golcü var.

Sergen Yalçın yönetiminde taraftarını umutlandıran Sivasspor'da gündem transfer. Kırmızı-Beyazlılar, genç teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın da dediği gibi transferde öncelik stoper.

İşte Sergen Yalçın'ın listesindeki 10 isim...

SERDAR KESİMAL

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serdar Kesimal ile görüşmelere başlayan Sivasspor, her an bir transfer sürprizi daha yapabilir.

MEHMET TOPUZ

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Mehmet Topuz'u ısrarlı bir şekilde transfer etmek isteyen Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'ne bu konuda istekte bulundu.

MUSTAFA YUMLU


Trabzonspor'da kadro dışı kalan Mustafa Yumlu'yu da listesine alan Trabzonspor, Serdar Kesimal'dan olumsuz bir cevap gelmesi durumunda rotasını net olarak Mustafa Yumlu'ya kıracak.

TOMAS SIVOK

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sivok ile dirsek temasında olan Sivasspor, Çek oyuncunun Beşiktaş ile anlaşamamas durumunda resmen devreye girecek ve transfere nokta koyacak.

HOARAU

Sivasspor'un sürpriz transfer bombası Hoarau olarak gösteriliyor. Bordeaux'da gösterdiği performans ile parlayan, ancak son yıllarda düşüş yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, sezon başında Young Boys'a transfer olmuştu. İsviçre ekibinde 19 maçta, 9 gol ve 3 asistlik performansı ile tekrar üst düzey seviyede oynayabileceğini gösteren Fransız golcü, Sivas'ın ilacı olabilir.

YEKTA KURTULUŞ

Galatasaray'da alternatif oyuncu konumunda bulunan Yekta Kurtuluş için hazırlıklara başlayan Sivasspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk görüşmelere başladı. Sergen Yalçın'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için kiralık formülü düşünülüyor.

DANILO


Menajerler tarafından Sivasspor'a önerilen Danilo için sağlık raporları talep edildi. Kuban'da kiralık olarak forma giyen ve son dönemde yaşadığı sakatlıklar ile dikkatleri üzerine çeken Danilo, 28 yaşında ve forvet mevkiinde forma giyiyor.

AYDIN KARABULUT

Bursaspor'da Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, Sivasspor ile anlaştı bile. Sergen Yalçın'ın da onayı ile Aydın, Sivas'ın ara dönemde ilk transferi olacak.

YASİN ÖZTEKİN


Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği takımda kalmak isteyen Yasin Öztekin'i de transfer listesine yazan Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'nden bu konuda bir istekte bulundu. Yasin'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor Yönetimi, Galatasaray ile ilk resmi görüşmesini önümüzdeki haffta içerisinde gerçekleştirecek.

LAWAL

Raheem Lawal için Eskişehirspor'a resmi teklif giderken Afrika basınında teklifin geri çevrildiği yazıldı. Eneramo'nun ardından Lawal'ı da isteyen Sergen Yalçın, yeni bir teklifin sunulmasını isteyecek.