Şampiyon Takımlardan Ziyaret

Yozgat'ta düzenlenen okullar arası voleybol ve güreş müsabakalarında şampiyonluk turunu atıp, grup eleme müsabakalarına katılacak takım ve sporcular moral depoluyor.


Okullar arası voleybol müsabakalarında şampiyonluk turunu bir kez daha atan Yozgat Merkez Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı oyuncuları, Okul Müdürü Mücahit Çıtır, Beden Eğitimi Öğretmeni Nuri Ekinci ile birlikte Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'u makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kuş, gruplarda Yozgat'ı temsil edecek voleybol takımına başarılar dileyip, hediye verdi. Yozgat Merkez Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk unvanını korumasını bildi.

Yozgat'ta düzenlenen okullar arası genç erkekler kategorisinde kilolarında başarılı olup, grup eleme müsabakalarına katılma hakkını elde eden Şefaatli İmam Hatip Lisesi sporcuları ise Kaymakam Çağlayan Aydın'ı ziyaret etti. Şefaatli İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gevrek, Beden Eğitim Öğretmeni Salih Türkmen'in de hazır bulunduğu kabulde Kaymakam Çağlayan, okul idaresini ve sporcularını tebrik etti. Serbest ve grekoromen stilde 20 öğrenci ile müsabakaları katılan Şefaatli İmam Hatip Lisesi'nde 17 sporcu madalya kazandı.

Kaynak: İHA