Tolga Zengin'den örnek davranış

Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin bir kez daha gönülleri fethetti.

Tolga Zengin'den örnek davranış
Tolga Zengin, Sultanahmet'teki saldırıda hayatını kaybeden şehit polisin ailesine alınacak ev için maddi yardımda bulundu.

Yeşil sahada sergilediği performansın yanı sıra yaptığı sağduyulu açıklamalar ve genç isimlere örnek tavrıyla dikakti çeken Tolga Zengin 'den örnek davranış...

Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş, geçtiğimiz haf­ta Sul­tan­ah­me­t'­te bu­lu­nan Tu­rizm bü­ro­su­na düzenlenen terörist sal­dı­rı­da ha­ya­tı­nı kay­betmişti. Beşiktaş takım kaptanı Tolga Zengin, şe­hit Ku­ma­ş'tan ge­ri­ye ka­lan kız ço­cu­ğu ve eşi için alın­ma­sı plan­la­nan ev için yük­lü mik­tar­da ba­ğış­ta bu­lun­du.

Deneyimli kaleci takım ar­ka­daş­la­rı­nı da bağış için teş­vik et­ti­ği öğrenildi. Siyah-beyazlı file bekçisinin, Dem­ba Ba ve di­ğer bazı oyun­cu­la­rı ik­na et­ti­ği ve alı­na­cak evin pa­ra­sı­nın bü­yük oran­da ta­mam­lan­dı­ğı belirtildi.

Yap­tı­ğı yar­dı­mın du­yul­ma­sı­nı is­te­me­yen Be­şik­taş­lı fi­le bek­çi­si­nin mem­le­ke­tin­de­ki bu ola­ya ka­yıt­sız kal­ma­ma­sı Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­asın­da da tak­dir top­la­dı. Öte yan­dan Trab­zons­por'un ba­şa­rı­lı fi­le bek­ci­si Onur'un ba­ğış­ta bu­lun­du­ğu öğ­re­nil­di.