İnegölspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek ve Göztepe'den Cihan Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.

İnegölspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Sütçü, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Göztepe'den Cihan Yılmaz'ı transfer ettiklerini, Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek'i ise kiralık olarak kadrolarına kattıklarını söyledi.

İki nokta transfer yaptıklarını ifade eden Sütçü, "Bu iki arkadaşımız, İnegölspor'u seçerek bizleri sevindirmiştir. Şaban hocamızın (Şaban Yıldırım) istekleri doğrultusunda forvet ve forvet arkasına oyuncu kazandırdık. Transferlerimiz noktalanmıştır" dedi.

Cihan Yılmaz ise İnegölspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, 'Öncelikle bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Almanya'dan beni isteyen takımlar vardı. 8 senedir Türkiye'deyim. Şampiyonluk istiyorum ve bu şampiyonluğu İnegölspor'da kazanacağımı biliyorum. İnşallah sezon sonu şampiyon olup bir üst lige çıkacağız, bunu gerçekleştirmek için geldim" şeklinde konuştu.

Genç golcü Ersel Aslıyüksek de İnegölspor forması giyeceği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Buraya geldiğim için mutluyum, özellikle Şaban hocam olsun yönetimdeki ağabeylerimiz olsun beni çok istedi. PTT 1. Lig'den takımlar vardı, biraz düşündüm ve İnegölspor'un benim için daha iyi olacağı kararını verdim. Ben buraya şampiyon olmaya geldim, ortamı gördüm, arkadaşlık olsun, hocalar olsun, birlik beraberlik olsun çok iyi burası'' ifadelerini kullandı.
Aslıyüksek, ''Gençlerbirliği'nde ilk yarıyı biraz eksik tamamladım, çok fazla maç oynayamadım, elimden geldiğince gol atmak istiyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Yılmaz ve Aslıyüksek, kendilerini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA