İnegölspor’da Çifte İmza

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk hesapları yapan İnegölspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı iki isim ile resmi sözleşme imzaladı.


Lider Bandırmaspor’un 5 puan gerisinde ikinci olarak tamamladığı ilk devrede, özellikle Raif Demir’in sakatlığının ardından gol yollarında sıkıntı yaşayan İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın isteği üzerine bir forvet, bir orta saha oyuncusu transferine karar verildi.

Eşref Güç Başkanlığındaki yönetimin listesinde yer alan Spor Toto Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nden genç forvet Ersel Aslıyürek ve aynı grupta yer alan Göztepe’den deneyimli isim Cihan Yılmaz ile anlaşma sağlandı. İnegölspor’un Antalya Belek kampına da katılan iki oyuncu ile dün düzenlenen törenle resmi sözleşme imzalandı.

Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Teknik As Başkan Ahmet Sütçü, “Bilindiği üzere devre arasında iki nokta transferimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Teknik ekibimizin talebi üzerine Göztepe’den Cihan Yılmaz ile Gençlerbirliği’nden Ersel Aslıyüksek’i kadromuza dahil ettik. Bu iki arkadaşımız İnegölspor kulübünü seçerek bizleri sevindirmiştir. Şaban hocamızın raporu doğrultusunda forvet noktasındaki ve forvet arkası transferlerini gerçekleştirdik. Her iki transferimiz de camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Antalya Belek’te gerçekleştirilen kamp dönemini de değerlendiren Sütçü, “Hocamızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda, gayet güzel, verimli bir kamp dönemi geçirdik. Kamptaki arkadaşlıklar oldukça olumluydu. Hocamız, futbolcuların hepsinin performanslarından memnundur” dedi.

Sütçü, bu iki transferin dışında transfer yapmayı düşünmediklerini sözlerine ekledi.

Bordo beyazlıların Göztepe’den transferi Cihan Yılmaz ise, “Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegölspor yönetiminin sıcak davranması ve takımın hedefi olduğu için İnegöl’ü seçtim. Almanya’dan da isteyen birkaç takım vardı, ama 8 senedir Türkiye’deyim, şampiyonluk yaşamak istiyorum. O yüzden bu şampiyonluğu İnegölspor’da yaşayacağımı düşünüyorum. Bu takıma bir şeyler katacağımı düşünüyorum. İnşallah bu sezonun sonunda şampiyon olup, bir üst lige çıkacağız. Bu şampiyonluğu gerçekleştirmek için buradayım” dedi.

Gençlerbirliği’nden alınan Ersel Aslıyürek de “İnegölspor’a geldiğim için mutluyum. Hocamız ve yönetim beni çok istediler. PTT 1. Ligden de takımlar vardı. Ama oturdum düşündüm. İnegölspor’un benim için daha iyi olacağına karar verdim. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah güzel olacak. Ben o havayı hissettim. Birlik beraber çok iyi. İnegölspor şampiyonluğun en büyük adayıdır. İnşallah bizde bu hedefe katkı koyarız” diye konuştu

Kaynak: İHA