Hamza Hoca geri adım attı

Hamza Hamzaoğlu ortada dolaşan rakamların ardından transferde beklemeye geçti

HAREKETLİ geçmesi beklenen transfer dönemi, yabancı oyuncu sınırlamasının gelecek sezon kaldırılacağının açıklanması ile birlikte sönük geçerken G.Saray da beklemeye geçti... Hamza Hamzaoğlu, Aurelien Chedjou'nun da Afrika Kupası'na gideceği için 4 maçı kaçıracak olması sebebiyle stopere takviye arayışına geçerken ortaya çıkan rakamlar geri adım attırdı...

AKHİSAR'DAN eski öğrencisi Uğur Demirok'u isteyen Hamza Hamzaoğlu, hem maddi olarak Trabzon'un daha iyi teklif vermesi hem de oyuncunun direkt oynayacağı bir ekibi istemesi nedeniyle bu transfer rafa kalktı.. Serdar Aziz'e yönelen sarı-kırmızılı yönetim ise Bursaspor'un talep ettiği bonservis bedeli sonrasında milli oyuncudan da vazgeçti.

TRANSFERLER SEZON SONUNDA!

YÖNETİM ile transfer değerlendirmesi için masaya oturan Hamzaoğlu, ortaya çıkan şartların ardından isteklerini de revize etme kararı aldı. Yönetime Chedjou'nun yokluğunda Semih ile oynamak üzere Hakan Balta ve Koray Günter'i hazırlayabileceğini söyleyen Hamzaoğlu, bu fiyatlarla transfer yapılmasına karşı çıktı.

TRANSFER için şart koşan ve hem maddi olarak zarar vermeyecek hem de direkt oynayabilecek bir isim bulunması halinde kadroya katılmasını isteyen Aslan'ın teknik patronu, Serdar ve Uğur'dan gelen yanıtların ardından yöneticilere, “Bu şekilde sezon sonuna kadar idare ederiz. Parayı boşa harcamayalım. Yabancı oyuncu transferi de dahil sezon sonundaki duruma göre bakılabilir. Har vurup harman savurmaya gerek yok. Gelecek sezon istediğimiz şekilde takımı kurabiliriz” diyerek görüşlerini aktardı.