Fenerbahçe kafayı taktı

Fenerbahçe, Meier'in işini bitirmek üzere. Ancak kontenjan sorunu halen çözülemedi. Eğer yabancılardan biri gitmezse, Alman yıldızla sezon sonu için söz kesilecek. Golcü oyuncu önümüzdeki sene Sarı- Lacivertli formayı giyecek.

İsmail Kartal'ın kadroda görmeyi çok istediği Alexander Meier'in transferi için yönetim büyük mesafe kat etti. Eintracht Frankfurt ile anlaşma sağlanması an meseli. Miami'de tatilini sürdüren yıldız futbolcuyla zaten el sıkışılmıştı. Şu anda bu transferin önünde tek bir engen var: Yabancı kontenjanı... İsmail Kartal her ne kadar, “Takımdan kimse ayrılmayacak” dese deKadlec'in başka bir ekibe kiralanması halen gündemde. Ancak Çek savunmacıya sadece Sparta Prag talip oldu ve Kadlec bu takıma gitmek istemiyor. Kontenjan nedeniyle yönetimin eli kolu bağlı. Kartal ise er ya da geç Meier'in Fenerbahçe forması giymesi konusunda ısrarcı.

Frankfurt'un işine geliyor

Bu nedenle Sarı-Lacivertli Yönetim'in b planı, Eintracht Frankfrut ile sezon sonu için söz kesmek. Yeni sezonda yabancı kontenjanının 14 futbolcuya yükselecek olması nedeniyle önümüzdeki sene bu konuda hiçbir sorun yaşanmayacak. Meier, Sarı- Lacivertli formayı rahatça giyebilecek. Fenerbahçe'nin bu planı Frankfurt'un da işine geliyor. Alman ekibi, en önemli gol silahını sezon ortasında kaybetmektense, sezon sonunda göndermeye daha sıcak bakıyor. Meier'in bu talebe olumlu yaklaşması halinde Alman yıldız sezonun ikinci bölümünde de Bundesliga'da oynayacak, hazirandan itibaren Sarı-Lacivertli formayı giyecek.