Burhaniyeli Sporcular Kar Yağışı Altında Antrenman Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 8 Eylül Stadından çalışmalarını sürdüren bir grup sporcu kar yağışı altında antrenman yaptı.

5 Ocak da İzmir’deki Milli Takım Kampı’na kakılacak olan Özel Sporcu İpek Buse Bozdoğan ile 20-23 Ocak tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan Yıldız Hentbol Müsabakalarında Balıkesir’i temsil edecek olan hentbol takımı antrenmanlara devam ediyor.
Antrenörleri Güngör Erenoğlu ve Deniz Erenoğl’nun öncülüğünde çalışmalarına devam eden sporcular, kötü hava şartlarına aldırış etmiyor. Sakarya da, Balıkesir’i temsil edeceklerini anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu” Bunun için haftanın 4 günü çalışma yapıyoruz. Sakarya’da başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye 1500 metre birincisi olan İpek Buse Bozdoğan ile de haftanın 5 günü çalışma yapıyoruz. İpek kızımız da, 5Ocak da İzmir de başlayacak olan Özel Sporcular Milli Takım Kampı’na katılacak. Şu anda kar yağıyor. Ancak, biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizi ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA