Sebat Proje Trabzon Akçaabat, Bir Puana Üzüldü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalan Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ın teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, buldukları net pozisyonları gole çeviremeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.


Alemdaroğlu, Gaziosmanpaşa karşısında maç boyunca üstün oynayan taraf olduklarını belirterek, "Kazanmak istediğimiz bir maça çıkmıştık. Oyunda olan, galibiyeti kovalayan taraf bizdik ama bulduğumuz net pozisyonları gole çeviremeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık" dedi.

Oynadıkları futbolun karşılığının 3 puan olduğunu ifade eden Alemdaroğlu, "Çok koştuk, kovaladık, rakibi yorduk ama başaramadık. Karşılaşmada ilk golü bulan taraftık. Basit bir hatadan yediğimiz golle elimizdeki puanları rakibimizle paylaşmış olduk. Futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Azimli ve çalışkandılar ama futbol bu, top fileye değmeyince olmuyor. Şimdi bu karşılaşmadan dersler çıkartıp eksiklerimizi futbolcularımla paylaşacağım. Nerelerde, nasıl hatalar yapmışız, hep birlikte gözden geçireceğiz" diye konuştu.

Alemdaroğlu, hakemlerin kararlarının takımını olumsuz etkilediğini de iddia etti.

Kaynak: AA