Bayındırspor Sezonu Dualarla Açtı

Süper Amatör B Grubu ekiplerinden Bayındırspor,204-1015 futbol sezonunu kurban kesilerek dualarla açtı.

Bayındır Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli'nin de katıldığı açılışta, Göztepe U 19 Takımı ile hazırlık maçı yapan sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmayı renkdaşı karşısında 2-1 kazanarak, yeni sezon için ümit verdi.
Bayındır Şehir SBtadı'ndaki sezon açılışına, Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesle, Belediye başkan yardımcısı Ruhi Aksan, Bayındırspor Başkanı ve Belediye Meclis üyesi olan Macit Genceroğlu, Belediye meclis üyeleri, Bayındırspor yönetim kurulu, Bayındırspor Teknik direktörü Burak Atasoy ve futbolcular katıldı.

Kurban kesilerek başlatılan törende, sezonun hayırlı ve uğurlu geçmesi için hep birlikte dua ettiler.

Belediye Başkanı Sesli, Bayındırspor tarafından kendisine hediye edilen formasını giydi. Karşılaşmayı tribünde taraftarlar arasında izleyen sesli, "Yeşil sahalarda Bayındırımızı layıkıyla temsil eden Bayındırsporumuza,başkanından, teknik yönetimine ve sahada ter döken birbirinden değerli oyuncularına teşekkür ediyor, yeni sezonun hayırlı, uğurlu, sakatlık yaşanmadan ve şampiyonluk hedefine ulaşılarak tamamlanmasını diliyorum" dedi.

Bayındırspor ile U19 Göztepe arasında oynanan hazırlık maçını Bayındırspor, İbrahim Kargı ve Ozan Başyılmaz'ın golleriyle 2-1 kazandı. Konuk ekibin golünü Mehmet Ali Öztürk attı. Bayındırspor Teknik direktörü Burak Atasoy; "Oyuncularımız şu andaki performansı 60 dakikalık. Takımda mevkiye takviye yapılması lazım. Maça iki haftalık idmanla çıktık, önümüzde bir aylık süre var. O zamana kadar takımımız hazır olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA