Fenerbahçe’de “Karabulut” lar

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım’dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut’u istemiş ancak Aziz yıldırım’dan ret cevabı almıştı. Bunun üzerine Yıldırım’la Kartal arasına “Karabulut” lar girdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Ertem Şener'in sunduğu 'Beyaz Futbol' programında Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'la Teknik Direktör İsmail Kartal'ın arasının neden bozulduğu açığa çıkarıldı.

Süperlig'in ilk haftasında Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz TV muhabiri Sezgin Gezmez'in “Takım istediğiniz seviyede mi? Yarın transferin son günü, sürpriz bir transfer gelir mi?” sorularına İsmail Kartal, “1 tane oyuncu transferi istedim başkanımdan. Denedik, zorladık, dün gece bana olmayacağını söyledi” cevabını verdi.

Her şey İsmail Kartal'ın bu cevabıyla başladı. Çiçeği bununda teknik direktör İsmail Kartal bir transfer istemiş, Başkan Aziz Yıldırım'da ekonomik nedenlerden dolayı bu transferi reddetmişti. Süperlig'in ilk haftasında Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz Futbol'dan Sezgin Germez'in sorusuyla İsmail Kartal'da açık açık istediği futbolcunun Başkan Yıldırım  tarafından alınmadığını kameralar önünde söylemişti.

Basın toplantısından sonra İsmail Kartal'ın verdiği cevabı defalarca izleyen Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ı yanına çağırarak, “Bizi basına malzeme yaptın, böyle bir açıklama yapmana ne gerek vardı? Açıklama yapıyorsan da isim verseydin. Bir haftadır gereksiz yere basına malzeme olduk. Bu tür açıklamalar yapmanı istemiyorum” dedi. Böylece Yıldırım'la Kartal arasında da ilk temas sağlanıyordu.

KARTAL VE YILDIRIM ARASINA KARABULUT GİRDİ


İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım'dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut'u istemiş ancak Aziz yıldırım'dan ret cevabı almıştı.