Beşiktaş'ta yeni imzalar yolda!

Beşiktaş sözleşmesi bitecek olan Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Atiba ve Cenk Gönen'e yeni mukavele imzalatmaya hazırlanıyor.

Önceki gün Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Motta'ya imza töreni düzenleyerek gövde gösterisi yapan Beşiktaş, sözleşmesi bitmek üzere olan isimlerle ekim ayında masaya oturacak.

Kadroda istikrarı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, mevcut kadroyu korumak için Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Cenk Gönen'in sözleşmelerini uzatmak için görüşmelere başlayacak. Ocak ayından önce 5 futbolcuyla da mukavele yenilemeyi planlayan siyah-beyazlılar, Tomas Sivok konusunda ise kararsız kaldı.

Yönetim tarafından gönderilmesi düşünülen ancak Teknik Direktör Slaven Bilic'in isteği üzerine bu sezon Beşiktaş'ta kalmaya devam eden tecrübeli savunma oyuncusunun durumu sezon sonuna kadar ertelenecek.

Göstereceği performansa bağlı olarak Beşiktaş'taki durumu belli olacak olan Sivok, ocak ayında başka kulüplerle görüşme hakkı elde edecek.

Beşiktaş'ın iskeleti tamam
Beşiktaş Yönetimi geçen sezonun sona ermesinin ardından Olcay, Oğuzhan ve Necip'le masaya oturarak 3 futbolcunun sözleşmesini uzatmıştı.

Önceki gün yapılan imza töreninde “En az 3 yıllık imzalar atıyoruz” diyerek istikrar göndermesi yapan ve böylelikle gelecek sezonlarda transfere daha az para harcamayı hedefleyen Başkan Fikret Orman'ın sözleşmelerinin uzatılması düşünülen oyunculara her yıl 100 bin avro artışla 1 milyon 300 bin avroluk sözleşme önereceği öğrenildi.