Kartal'dan 3 puan şifresi

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Teknik direktör İsmail Kartal oyuncularından yerden ve sakin oynamalarını istedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor maçındaki oyundan memnun değil.

Teknik ekibiyle görüşen Kartal, Torku Konyaspor maçında galibiyete gidecek yolu da belirledi; yerden ve sakin oyun... İsmail Kartal, havadan oyunu en aza indirerek, yerden oynamalarını istedi. Akhisar Belediyespor maçında rakip bölgeye havadan uzun toplarla oynadıklarını belirten İsmail Kartal, yaşanan top kayıplarının kendi kalelerinde tehlike yarattığını anlattı.

Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe yönetimi de oyundan memnun kalmadı. Rahatsızlığı nedeniyle Akhisar deplasmanında takımla olamayan başkan Yıldırım, bu hafta antrenmanları izleyecek ve hem İsmail Kartal, hem de oyuncularla görüşecek.

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçı hazırlıkları, Akhisar Belediyespor mağlubiyeti nedeniyle moralsiz başladı. Sarı lacivertlilerde hedef, milli takım arasından önce Torku Konyaspor'u yenerek milli maç arasına en az kayıpla girmek ve Galatasaray derbisine moralli gidebilmek.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz, Torku Konyaspor maçında oynayamayacak. Volkan Demirel ve Raul Meıreles'in ise bu maça yetişmeleri bekleniyor.