Hatayspor Kulüp Başkanı Baram Açıklaması

İsmihan Özgüven) HATAY (AA)- Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hatayspor'un Kulüp Başkanı Baram, sahalarında haftasonu oynadıkları sporda dostluk ve centilmenliğe önem veren bir kulüp olduklarını ve alınan tedbirlerle art niyetli kişilere ortam bırakılmamasının mutluluğu içinde bulunduklarını kaydetti.

Baram, haftasonu sahalarında oynadıkları Göztepe maçında alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve ekibine teşekkür etti.
Grupta zirveyi yakından ilgilendiren ve yüksek risk taşıyan bu maçta, alınan tedbirlerle maçın huzur ve güven içerisinde seyredilmesinin sağlandığını ifade eden Baram, açıklamasında şunları kaydetti:
"Sporda dostluk ve centilmenliğe önem veren Hatayspor Kulübü olarak, alınan tedbirlerle art niyetli kişilere ortam bırakılmamasının mutluluğu içindeyiz. Bu duygularla bizlerin ve sporseverlerin yanında olan Hatay Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve maçta görev yapan tüm emniyet personeline Hatayspor camiası adına teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
Bu arada Göztepe takımının kentimizde gördüğü konukseverlikten ötürü spor kamuoyuna Hatayspor yönetimine teşekkür açıklaması yapması bizleri mutlu etmiştir. Sevgi, barış ve hoşgörü kenti Hatay iline gelen her takıma aynı ev sahipliği ve konukseverliği göstermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA