Gümüşhanespor'da 'Beraberlik' Üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Sarıyer müsabakasında 2-2 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıyer müsabakasının 2-2'lik skorla sonuçlandığını hatırlatarak, aşırı yağış altında çok zor şartlarda iyi bir futbol oynadıklarını söyledi.

Oyuncularını iyi mücadele ettikleri için kutladığını belirten Kılıç, "Sarıyer maçında maalesef 2 puanı kaçırdık ama bu 2 puanı Sarıyer almadı, maçın hakemleri 3 puanı elimizden aldı. 50 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. 90| dakikadan sonra faul ile alakası olmayan bir pozisyon sonrası kullanılan frikikten gol yedik ve maçta 2 puan bıraktık. Bu nedenle oldukça üzgünüz" diye konuştu.

Kılıç, çarşamba günü Hatayspor'u ağırlayacaklarını anlatarak, bu maçla 11 günde 4'ncü karşılaşmalarına çıkacaklarını ifade etti.

Hatayspor'un ligin en fazla para harcayan ve önemli kadro kuran bir takımı olduğuna dikkati çeken Kılıç, "Biz bu maçta da bize yakışan mücadeleyle oyunu sahaya yansıtacağız. Taraftarımızdan destek, Futbol Federasyonu'ndan adaletli hakem istiyoruz" dedi.

Kılıç, takımda sakatlıklar nedeniyle bazı oyuncuların eksik olduğunu belirterek, bu nedenle maçlara zor şartlarda hazırlandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA