Konya’da Rahvan At Yarışları Sona Erdi

Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Konya Rahman Atları Binicilik ve Yarıştırıcılık İhtisas Kulübü'nün organize ettiği Rahvan At Yarışları sona erdi.


Aksaray yolu üzerindeki hipodrom alanında gerçekleştirilen yarışları at tutkunları heyecanla takip etti. 8 ayrı kategoride yapılan yarışların son gününde İl Emniyet Müdürlüğü Kupası’nı Ahmet Büyükzeren, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kupası’nı Şahap Gürsoy, Rahvan Atları Kulüp Kupası’nı Muammer Pırlanta, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kupası’nı Sacit Turanlı, Meram Kaymakamlık Kupası’nı Mustafa Küçükmeral, Selçuklu Belediye Başkanlığı Kupası’nı Mustafa Küçükmeral, Meram Belediye Başkanlığı Kupası’nı Ahmet Gökçe ve Valilik Kupası’nı da Mustafa Erbaş kazandı.

Yarışlarda dereceye giren atların sahiplerine kupa ve madalyalarını İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Tuğay ve Orhan Tat verdi. Yarışlarda dereceye giren atların sahiplerine toplamda 21 bin 930 lira para ödülü verildi.

Kaynak: İHA