Olcan'ın Tavrı Taraftarları Üzdü!

Galatasaraylı futbolcular, 32. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltı golünü, el ele tutuşup yedek kulübesine koşarak teknik direktör Cesare Prandelli ile birlikte kutladı. Balıkesir'de kadroya alınmayan ancak Sivas maçına ilk 11'de başlayan Olcan'ın yedek kulübesindeki sevinci es geçmesi dikkat çekti...

Galatasaray'ın attığı 2. golden sonra yaşanan sevinçte Olcan Adın'ın Prandelli'ye koşmaması dikkatleri çekti.

Prandelli'nin geçen hafta Olcan Adın'ı kadroya almamasından sonra ikili arasında bir gerginlik yaşandığı iddia edilirken olayın aslı çok farklı gelişti. Takımın tecrübeli ismi Olcan bütün takımın Prandelli'ye koşmasından sonra rakibin maça hemen başlamaması ve Sivasspor'un ani gol bulmaması için santra noktasına koştu.

28 yaşındaki futbolcu, maç sonrasında Lig TV'ye yaptığı açıklamada da bu hareketinin nedenini şok bir gol yememek olarak dile getirdi.

POZİSYONA ÖRNEK; GOLE SEVİNİRKEN TOPU AĞLARINDA GÖRDÜLER

Geçtiğimiz yıl Slovakya'da Podbrezova ile Spartak Myjava takımları arasındaki karşılaşmada, Myavalı oyuncular gol sevincinde Galatasaray gibi gol yedek kulübesine koşunca santradan golü kalesinde görmüştü. Myjavalı futbolcular, attıkları gol sonrası yedek kulübesinde sevinirken, rakip takımın futbolcuları oyuna başlayıp bir dakika sonra eşitliği sağlamıştı.

OLCAN MÜTHİŞ BAŞLADI

Bu sezon ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Olcan Adın, henüz ilk 45 dakikada bir asist yaptı bir de penaltı yaptırdı. Galatasaray’da bu sezon ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Olcan Adın, maçın kaderini belirleyen isimlerden biri oldu.

Karşılaşmanın 19. Dakikasında Chedjou’nun kafa golünün ortasını yapan Olcan, 30. dakikada da penaltı yaptırdı. Atışı kullanan Burak, kaleci Ertuğrul’un ilk hamlede çeldiği topu tamamlayarak Galatasaray’ı 2-0 öne geçiren golü attı.

Milli oyuncu, 77. dakikada saha kenarına alınırken yerine uzun süre sahalardan uzak kalan Hamit Altıntop girdi.