Sneijder eşini mi aldatıyor

Galatasaraylı yıldız Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun yurt dışında olmasını fırsat bilip evini gece kulübüne çevirdi. Ünlü futbolcu, her gece başka güzellerle eğleniyor!

Galatasaray'da işler iyice karıştı. Lige kötü başlayan Sarı-Kırmızılı takım başkanlık seçimleriyle daha da sarsıldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, son dönemdeki kötü futboluyla taraftar kadar yönetimi de kızdıran Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun yurt dışına gitmesiyle kendini eğlence hayatına verdi. Nişantaşı'nda kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre ünlü yıldız, Cabau'nun İzlanda'ya gittiği günden itibaren evinde sabaha kadar partiler vermeye başladı.

KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ OLDU!

Her gece farklı yabancı ve Türk güzellerin katıldığı partilerde Wesley Sneijder'in güzel eşine birçok defa ihanet ettiği de iddialar arasında... Evindeki partilere dansöz de getirten ünlü futbolcu, bu eğlenceleriyle bazı komşularını kızdırdı. Dedikoduların fitilini de komşuların yaptığı bu şikayetler ateşledi. Wesley Sneijder'ın sabaha kadar güzellerle eğlenmesinden Yolanthe Cabau'nun haberi ise yok!