Kartal ondan çekiniyor

Ligin dördüncü haftasında Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör en çok Gekas'a dikkat çekti.

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar'ın Yunan golcüsü konusunda savunmayı uyardı, 'Kendisini ceza sahasında çok iyi unutturuyor. Son düdüğe kadar konsantrasyon kaybı yaşamayın' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve ekibi her hafta olduğu gibi rakip analizine yoğun zaman harcıyor. Teknik heyetin en çok çekindiği konu ise Yunan golcü Gekas. Bu oyuncu için defansı özel olarak uyaran Kartal, tecrübeli futbolcunun kendisini ceza sahası içinde çok iyi unutturduğunu belirtti, 'Son düdük çalana kadar konsantrasyon kaybı yaşamamalısınız. Gekas'ı bir an bile gözden kaçırmayın' uyarısını yaptı. 'Dikkatli olun' Yunan futbolcu son oynadıkları Kayseri Erciyes maçında fileleri iki kez havalandırmış ve takımına 3 puanı getirmişti. Gekas galibiyet golünü de son dakikada kaydetmişti.

Rakibin sezona iyi başladığını, evinde oynayacağı bu maçta liderliğini korumak isteyeceğini belirten sarı-lacivertli ekibin hocası, skor ne olursa olsun oyun disiplininden hiç kopmayan Akhisar önünde çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Bu arada sarı-lacivertli ekip hazırlıklarına tek idmanla devam etti. Teknik Direktör Kartal antrenmanda taktik ağırlıklı bir program uygularken, rakip hakkında hazırladığı bilgileri de oyuncularına aktararak neler yapmaları gerektiğini uygulamalı bir şekilde anlattı.