İşte Olcan Adın gerçeği

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta asist yapan ve bir de penaltı kazandıran Olcan Adın açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta asist yapan ve bir de penaltı kazandıran Olcan Adın, karşılaşma sonrasında görüşlerini dile getirdi.

Galibiyetle ile ilgili konuşan Olcan Adın, 'Kötü iki hafta geçirdik. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Bunu başardık. Beklenmedik bir zamanda gol yediğimiz için üzerimizde baskı oluştu. 2-1 tehlikeli skordur. Son dakikalarda biraz sıkıntı yaşadık' dedi.

SEVİNÇ ANINDA NEDEN YOKTU?

Burak Yılmaz'ın golünün ardından takıma birlikte sevinmemesi sorulan Olcan Adın, 'İkinci golden sonra takım arkadaşlarım el ele tutuştu ve kulübeye doğru sevinmeye gittiler. Benim son anda aklıma geldi, rakibimiz santradan hızlıca oyuna başlayabilir ve bir gol yiyebilirdik. Ben bu yüzden orta sahaya gittim, bunun altında başka bir art niyet aranmasın' diye konuştu.

'GALATASARAY'A İSTEYEREK GELDİM, MUTLUYUM'


Galatasaray'da mutsuz olup olmadığı sorulan Olcan Adın, 'Her futbolcu oynamak ister, süre almak ister. Ben Galatasaray'a isteyerek geldim. Şu anda o kadar da mutluyum ki bunun tarif edemem. Çocukluk arkadaşlarıma oynuyorum. Bütün herkesle aram iyi. Bu haberler bizi yıprtamak için de çıkıyor olabilir. Biz büyük bir aileyiz. Biz kendi aramızda o kadar mutluyuz ki bunu da inşallah sezon sonunda göreceğiz' ifadelerini kullandı.