Ünal Aysal'dan Fatih Terim gerçekleri

Galatasaray başkanı Ünal Aysal teknik direktör Fatih Terim ile olan olayları ilk kez bu kadar net açıkladı.

Fatih Terim'e olan kırgınlığının sebebini anlatan Ünal Aysal ayrılık anında yaşananları tek tek anlattı..

TERİM'İN AYRILIĞINDA YAŞANANLAR...

"Benim Fatih hocaya bir kırgınlığım var ama nefret düzeyinde değil. Ayrılma düzeyinde sorduğum soruların cevabını alamdım. Bunu imzalanmış bir kontratla televizyondan seyrettim. Milli takımda mı Galatasaray da mı oynamak istiyorsun dediğimde. TFF başkanını aradım ve görüştüm, sınırlı olarak 4 yıl hocamız oynayacak dedim. Bu sadece 4 maçlık dönem içindir. TFF başkanı da bana biz böyle konuşmamıştık. Ben bu olayı bir kere daha düşüneyim dedi. Telefonu kapattım uçağa atladım güneye indim. Güneye tekneme gittim ve televizyonu açtım, herkesin önünde kravatlar sözleşme imzalanıyordu. Ondan sonra ki dönemde de herhangi bir diyaloğumuz olmadı. Bu diyalogsuzluk da yönetim kararıyla noktalandı. Ben artık konrat noktasına geldiğinde olayı en son öğrenen ben olduğumu gördüğümde üzüldüm."

"CEO'MUZ FLORYA'YA GİTTİ VE..."

"Bizim CEO'muz Florya'ya gitti bir gün evvel. Diyalog kopukluğu var, gel başkanla konuşacağız dedi. Bana gösterilen adres, şu anda vaktim müsait değil. Müsait olduğumda ben ararım ama asistanımla görüşebilir isterse dedi. Benim hocayla her zaman ilişkilerim iyiydi. Onunla ayrılma gibi bir planım hiçbir zaman yoktu. 2 sene başarılı bir şekilde geçirmişiz. 3 seneyi niye geçirmeyelim. Mevsim başladıktan sonra yeni bir hocayı oraya monte etmek biizm için büyük bir riski. Kafası çalışan bir yönetici bu riski almazdı, ben de almadım doğrusu. Fatih hoca bana kimseyi şikayet etmedi. Bana hiç şu yönetici kötü, bu iyi demedi."

SMS'LER NASIL ORTAYA ÇIKTI?

"Türkiye'de hiçbir şey gizli kalmıyor. bu mesajları kimseye göndermedim ve vermedim. Benim telefonum her zaman ortada. Toplantıya girerken dışarı bırakıyorum. Bu mesajları göndermek benim lehime değildi. Bugün bile anlam veremediğim bir olaydı."