Efsane geri dönüyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kendisi ile oyuncuları arasında bir köprü görevi görmesi için sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Pierre Van Hooijdonk ile yardımcı antrenörlük konusunda görüşecek

Hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet eden İsmail Kartal, teknik direktörlük koltuğuna oturunca beklenmedik bir krizle baş başa kaldı.

Aykut Kocaman ve Ersun Yanal dönemlerinde yardımcı hoca olarak görev yapan Kartal, bu süreçlerde futbolcularla çok yakın ilişkiler kurmuş ve teknik direktörle oyuncu arasındaki köprü görevini kusursuz bir şekilde yerine getirmişti. Ancak teknik direktörlük koltuğun oturunca oyuncuları ile arasına mesafe koymak zorunda kalan Kartal şimdi kendisini arar oldu.

İlk etapta yardımcısı Murat Öztürk'ten bu görevi üstlenmesini isteyen İsmail Kartal istediği sonucu alamadı.

Bu nedenle Başkan Aziz Yıldırım'ın onayını alan Kartal'ın geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe'de top koşturan Pierre Van Hooijdonk ile temasa geçeceği öğrenildi.

B planını da hazırlayan sarı lacivertlilerin hocası, Hollandalının bu görevi kabul etmemesi halinde Roland Koch'a teklif götürecek. Yardımcı hocanın kısa bir süre içinde netleşmesi bekleniyor.