Manavgatspor'da Batman Petrolspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi tesislerinde teknik sorumlu Kamil Atalay yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Manavgatspor'da antrenmana sakatlıkları bulunan Atakan ve Aykut katılmadı.
Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay, Batman Petrolspor ile oynayacakları maç hazırlıklarını cuma gününe kadar sürdüreceklerini, cumartesi günü Batman'a hareket edeceklerini söyledi.

Batman'a 3 puan için gideceklerini dile getiren Atalay, şöyle konuştu:
"Hedefimiz mutlak galibiyet. Batman Petrolspor zorlu rakiplerimizden ancak 3 puan alarak 2 Lig'e yükselme hedefimize yürümek istiyoruz. İlk iki maçta bir galibiyet bir de mağlubiyet aldık. Ligden çekilen Bozüyükspor maçı nedeniyle geçen haftayı bay geçerek 3-0 hükmen galip sayıldık. Haftayı Alanya U21 takımı ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdik. Hazırlık maçında 5-2 galip geldik."
Sakatlıları bulunan Atakan ve Aykut ile ilgili bilgi veren Atalay, "Atakan'ın İstanbul'da fizik tedavisi sürüyor. Aykut'un bu haftaki maça çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmadı. Cezalı oyuncumuz da bulunmuyor" dedi.

Kaynak: AA