Manavgatspor Batman Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, 28 Eylül Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak.


Manavgatspor, Batman Petrolspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Batman Petrolspor maçına günde tek idmanla hazırlanan Manavgatspor’da antrenmanlara sakatlıkları bulunan Atakan ve Aykut dışında tüm futbolcular katılıyor.
Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay, Batman Petrolspor ile oynayacakları maç hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdüreceklerini ve Cumartesi günü ise Batman’a uçacaklarını belirtti.

Batman’a 3 puan için gideceklerini belirten Atalay, “Hedefimiz mutlak galibiyet. Batman Petrolspor zorlu rakiplerimizden ancak 3 puan alarak 2 Lig’ yükselme hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. İlk maçımız Tuzlaspor yenilgisin ardından Tutap Şekerspor’u 5-0 yenerek büyük moral depoladık. Ligden çekilen Bozüyükspor maçında 3-0 hükmen galip sayıldık. Haftayı Alanya U21 takımı ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdik. Hazırlık maçını 5-2 kazanırken oyuncularımız iyi bir performans sergiledi” dedi.

Sakatlıları bulunan Atakan ve Aykut ile ilgili de bilgi veren Atalay, “Atakan’ın İstanbul’da fizik tedavisi sürüyor. Aykut ‘un bu hafta ki maça çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmadı. Şuanda cezalı oyuncumuz da bulunmuyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA