Adanaspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Türkiye Kupası’nda penaltı atışları sonucu Bayrampaşaspor’a elenen Adanaspor, gözünü Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Manisaspor maçına çevirdi.


Hazırlıklarını ara vermeden sürdüren turuncu-beyazlı takımda 120 dakika forma giyen oyuncular takımdan ayrı kısa bir antrenman yaptılar. Teknik direktör Levent Eriş, oyuncularını çalışmanın belirli bölümünde orta sahaya toplayarak kısa toplantılar yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Cem Özdemir takımdan ayrı düz koşu yaparken, soğuk algınlığı geçiren Luiz’in önemli bir sorunu bulunmadığı ve Manisaspor karşısında forma giyebileceği açıklandı. Bayrampaşaspor maçında sakatlanan kaleci Evren’in de ciddi bir sorunu olmadığı belirtildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçında mutlaka galip gelmeleri gerektiğini söyledi.

Kupa maçının son bölümlerinde futbolcuların turu geçme adına büyük gayret gösterdiklerini söyleyen deneyimli teknik adam, “Maça kötü başladık. Rakibimiz bizden daha fazla mücadele etti ve kazanmak istedi. Maçın son bölümlerinde beraberliği yakaladık ve penaltılarda elendik. Kupadan çok ligde yaşayacağımız başarıya odaklandık. Ligdeki ilk 3 puanımızı almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Adanaspor-Manisaspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde:

Kapalı Güney ve Kuzey Üst: 20 TL
Kapalı Güney ve Kuzey Alt: 15 TL
Maraton: 12,5 TL
Güney Kale Arkası: 10 TL
Misafir Tribünü: 10 TL

Kaynak: İHA