Selçuk Ada yolcusu

Anderlecht ile oynanan maçta ıslıklı protestoya uğrayan kaptan Selçuk İnan, İngiltere'de kendisine takım arıyor.

Galatasaray'ın eleştirilen kaptanı Selçuk İnan'ın devre arasında Premier Lig'den bir takıma gidebileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'dan gelen teklifi reddeden yıldız oyuncunun Ada'dan bir takım aradığı, en azından yarım sezonluk bir değişikliğe giderek, kendini yenilemek istediği ileri sürüldü.

Fatih Terim zamanında adeta takımın yıldızı olan Selçuk İnan geçmiş günleri mumla arıyor. Mancini zamanında büyük düşüş yaşayan sarı kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, bu sezon adeta dibe vurdu. Prandelli'nin gelmesiyle yeniden parlayacağı düşünülen Selçuk, beklenenin aksine dibe vurdu. Şampiyonlar Ligi ilk maçında Galatasaray, Anderlecht ile karşılaşırken Selçuk da kaptan olarak sahadaki yerini aldı. Ancak oldukça kötü bir performans sergileyen kaptan, Galatasaraylı taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

Belki de Selçuk İnarn için bardağa taşıran son damla bu oldu. Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılması ile birlikte düşüşe geçen Selçuk, gelen haberlere göre ciddi bir biçimde takımdan ayrılmaya düşünüyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray kaptanına Fulham'dan teklif gelmiş ancak Selçuk bu teklifi kabul etmemişti. Şimdi bir anlamda taraftarlarla da arası bozulan Selçuk, İngiltere'de top koşturmak için kendisine takım arıyor. Galatasaray yönetiminin bu yönde bir isteğe nasıl cevap vereceği ise henüz bilinmiyor.