Turgutluspor, Aldığı Sonuçlardan Memnun

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, 3 maç sonunda elde ettiği sonuçtan ve oyuncularının sergilediği futboldan memnun.


İlk iki maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapan Turgutluspor, kendi evinde karşılaştığı Ümraniyespor karşısında 10 kişi kalmasına rağmen yenilmemesi yönetimi sevindirirken oyuncuların mücadelesi taraftarlardan alkış aldı. Turgutluspor Külüp Başkanı Adnan Demirel, Ümraniyespor karşısında aldıkları beraberliğe aldırmadıklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazansaydık Turgutluspor tarihinde ilk defa 3'te 3 yapacaktı ama olsun takımımız iyi mücadele ediyor" dedi.

Taraftarın diğer maçlara göre biraz daha ilgi gösterdiğine işaret eden Demirel, "Ümraniyespor maçı Pazar günü olsaydı ilgi daha da artardı. Ümraniye maçını unutup Sariyer maçına odaklanacağız. Bizim amacımız Turgutlu halkının sahiplediği, kendini bulduğu bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Bundan sonraki maçlarda taraftarımız bizi yalnız bırakmasın istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA