Leicester - Manchester United: 5-3 Maç Sonucu (VİDEO)

Leicester deplasmanında 3-1 öne geçerek haftayı 3 puanla kapatacağını sanan Manchester United, evdeki hesabı çarşıya uyduramadı. 63. dakikadan sonra küllerinden yeniden doğan Leicester City, kor ateşiyle ManU'yu fena yaktı. Leicester geriye düştüğü maçtan 5-3 galip ayrılarak tarihi bir galibiyete de imza attı.

Bu galibiyetle Leicester City puanını 8'e çıkarırken 1 hafta aradan sonra yeniden mağlup olan Manchester United ise 5 puanda kaldı.

Louis van Gaal yönetiminde sezona kabus gibi başlayan Manchester United, Di Maria ve Falcao, hamlerini yaparak yeniden dirilişe geçmenin yollarını aradı. Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz haftaki 4-0'lık Queens Park Rangers galibiyetiyle adeta küllerinden doğdu.

ManU, Premier Lig'in 3. haftasında ise Leicester City deplasmanına konuk oldu.

Maça adeta fırtına gibi başlayan Manchester United henüz 13. dakikada Robin van Persie ile Leicester filelerini havalandırdı. Erken gelen golün şokunu üzerinden atamayan Leicester City'e bir darbe de geçtiğimiz haftanın yıldız ismi Di Maria'dan geldi. Arjantinli yıldız, ManU formasıyla 3. maçında 2. golüne imza attı.

Leicester şehrinde goller arka arkaya gelmeye devam ediyordu. Bu kez golü bulan ev sahibi ekip oldu. Leicester City, 18. dakikada Leo Ulloa farkı 1'e indirdi: 2-1.

Golle başlayan maçın kalan dakikalarında iki takım da skoru değiştiremedi ve Manchester United soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti.

Manchester United 57. dakikada Ander Herrera farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1

Pes etmeyen Leicester City, 63. dakikada David Nugent penaltıdan ve 1 dakika sonra Esteban Cambiasso'nun golüyle skoru 3-3 getirerek Walkers Stadı'nı dolduran binlerce taraftarını çılgına çevirdi.

Üste üste gelen gollerden sonra oyunda tempoyu düşüren Leicester City, ManU'yu adeta gafil avladı. Ev sahibi ekip, bu kez öne geçmeyi başararak ManU'ya şok yaşattı.

Leicester City'de bu kez sahneye çıkan isim 80. dakikada Jamie Vardy oldu. 3-1'den 4-3 geriye düşerek dağılan Manchster United, 83. dakikada Leo Ulloa'nın penaltıdan attığı gole de engel olmayarak karşılaşmadan 5-3 mağlup ayrıldı.