Dikili Çandarlıbirliği Hedef Büyüttü

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Çandarlı Birliği Spor’un 2014-2015 sezonu sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Bölgesel Amatör Lige çıkacağına yürekten inandığını söyledi.


Dikili’de gerçekleştirilen TFF Plaj Futbolu’nda Avrupa Şampiyonu BJK Plaj Futbol Takımını yenerek şampiyon olan Dikili Çandarlı Birliği Spor Kulübü’nün futbolcuları, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u ziyaret ederek başarılarını paylaştı.Dikili Çandarlı Birliği Spor Kulübü heyeti ziyarette, Başkan Tosun’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, bu desteğin süreceğine inandıklarını aktardı.

“KENETLENEREK HEDEFE ULAŞACAĞIZ”
Göreve geldikten sonra spora ve sporculara verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da ziyaret nedeniyle Dikili Çandarlı Birliği Spor Kulübü sporcuları ile teknik ekip ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında Dikili Çandarlı Birliği Spor’un bu sezon çok büyük başarılara imza atacağına inandığına vurgu yaparak şöyle konuştu:
“Takımımız kendisine Süper Amatör Küme’de şampiyonluğu hedef seçti. Bu hedefe inanan bir teknik kadro ve yönetici arkadaşlarımız var. Bu inanmışlığa futbolcu kardeşlerimizin mücadelesi de eklenerek takımımızın yüzümüzü güldüreceğine inancımız tamdır. Zaten düzenlenen bu turnuvada güçlü Süper Lig kulüplerine karşı kazanılan başarılar gösterdi ki, bu güzide takımıza şampiyonluk çok yakışacaktır. Şuan sporcu kardeşlerimizin, teknik heyetimizin ve yönetimimizin kilitlendiği tek sonuç şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Hep birlikte kenetlenerek bu hedefe ulaşacağız. Biz belediye olarak imkan ve olanaklar dahilinde üzerimize ne düşüyorsa hepsini yapmaya hazırız ve yapacağız da.”
“PAROLA ŞAMPİYONLUK”
Takım adına konuşan ve takımın mutlak şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayacağına dikkat çeken Teknik Direktör Serkan Uzun ise şöyle konuştu:
‘Çalışmalarımızda bizlere her zaman babacan tavırlarıyla maddi-manevi destek sunan Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ederiz. Takımımız çok iyi çalışıyor, ben inanıyorum ki sporcu kardeşlerimiz mücadelesini sahaya yansıtıp takımımızı şampiyon yaparak bir üst lige çıkmayı başaracaktır. Biz de teknik heyet olarak şampiyonluk ve üst lige çıkmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın bu takım önce Süper Amatör Ligde ardından da BAL'da şampiyon olup 3.Lig'e çıkacaktır.’
Ziyarete Kulüp Başkanı Fuat Işık, yönetim kurulu üyeleri Hakan Başaran, İsmail Aka, Mustafa Akkaş ve Celal Adıgüzel’le birlikte teknik direktör Serkan Uzun, takım kaptanı Ceyhan Baziyar ile kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı.

Kaynak: İHA