Diego formayı kaptı

Fenerbahçe'nin tek transferi Diego, Saracoğlu'ndaki ilk maçına Gaziantepspor karşısında çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal, yıldız oyuncuyu yarınki mücadelede ilk 11'de görevlendirecek.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego formayı kaptı. Teknik direktör İsmail Kartal, yıldız oyuncuyu Gaziantepspor maçında da ilk 11'de sahaya sürecek. Diego böylece Şükrü Saracoğlu'nda ilk kez bir resmi maçta ilk 11'de görev alacak.

Fenerbahçe'nin bu sezon yaptıği tek transfer olan Diego, yabancı problemi yüzünden Galatasaray maçında oynayamamış ve ardından da bir sakatlık yaşamıştı. Oyuncunun henüz hazır olmaması ve teknik direktör İsmail Kartal'ın şampiyon kadroyu bozmak istememesi üzerine, Brezilyalı oyuncu ligin ilk haftasındaki Karabükspor maçında da ilk 11'de yer bulamamıştı. Maça yedek kulübesinde başlayan Diego, maçın son yarım saatinde Emenike'nin yerine oyuna dahil olmuştu.

İsmail Kartal, Diego'yu kadroya monte etmenin planlarını yaparken yabancı kontenjanında boşluk açması gerekiyordu. Meireles'in sakatlığıyla birlikte yıldız oyuncu Trabzonspor maçında ilk kez Fenerbahçe formasıyla maça başladı.

Oyuncusunun maç kondisyonunu arttırmasıyla daha da iyi hale gelebileceğini düşünen İsmail Kartal, Gaziantepspor karşılaşmasında da Brezilyalı yıldızı ilk 11'de kullanacak. Camianın büyük beklentilerle izlediği Diego, böylece ilk kez Şükrü Saracoğlu stadı'nda oynanan bir resmi maçta ilk 11'de görev yapmış olacak.

Meireles takıma döndüğünde kadronun nasıl bir hal alacağı ve hangi yabancı oyuncunun kulübede oturacağı ise şimdilik merak konusu.