Hentbol Açıklaması

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Bu sezon başarıyı yakalamak ve daha yukarılara ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Zenginal, yaptığı açıklamada, Hentbol Süper Ligi'nin 2014-15 sezonu fikstür çekiminin yapıldığını belirterek, "Güzel bir fikstür çekildi. Artık önümüzü daha net görebileceğiz. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle sezonu hedeflediğimiz noktada tamamlayacağız" dedi.

Süper Lig'de ilk hafta Kastamonu Belediyespor ile oynayacaklarını ifade eden Zenginal, "Bu sezon ligdeki her takım için zor bir sezon olacak. Geçen sezon ligi ilk 4 içerisinde tamamlayan takımlar, Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmalarına dahil edilmedi. Türkiye Kupası'na da 2. turdan başlayacağız. Türkiye Kupası'ndaki rakip ve rakiplerimiz ise 1. tur maçlarının ardından belli olacak" diye konuştu.

Zenginal, geçen sezon Avrupa'da tarihi bir başarı elde ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bu sezon başarıyı yakalamak ve daha yukarılara ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Avrupa Kupası maç takvimimiz ise daha önce 16-23 Kasım olarak açıklanmıştı. Maç tarihi ve programı ile ilgili kesin bir sonuç yok. İki kulüp idarecilerinin görüşmeleri sonucu karşılaşmaların nerede, ne şekilde ve tam olarak hangi tarihlerde oynanacağı kararlaştırılacak. Nihai karar ise o zaman açıklanacak."

Kaynak: AA