İzmir Park'ta Heyecan Dolu Haftasonu

Türkiye Pist Şampiyonası 4’üncü Ayağı 20 Eylül Cumartesi günü Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından İzmir Park-Ülkü Yarış Pisti'nde organize edilecek.


İzmirli yarışseverlerin heyecanla bekledikleri organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlandı. Birbirinden özel otomobillerin yer alacağı yarışta 20 Eylül Cumartesi günü saat 11.30'da antrenman turları ile otomobiller piste çıkacak. Büyük mücadele ise saat 14.30'da Super Grup 1. yarış, 15:20'de Maxi Grup 1. yarış ile başlayacak. Günün ilerleyen bölümlerinde motorsporları tutkunları Super ve Maxi Grup 2. yarışlarını izleyecekler. Cumartesi günü saat 17.30'da pistte yapılacak ödül töreni ile Türkiye Pist Şampiyonası 4’üncü Ayağı sona erecek ancak İzmir Park'ta yarış heyecanı bitmeyecek.

21 Eylül Pazar günü TOSFED Pist Kupası 5. Ayak yarışı yine Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından İzmir Park-Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak. TOSFED Pist Kupası’nda sporcular üç farklı kategoride mücadele edecekler. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından teşvik ödülleri ile desteklenen yarışa yüksek katılımın gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA