Erciyesspor İlk Galibiyetin Peşinde

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, ligdeki ilk galibiyetlerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.


Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında Trabzonspor ve Gaziantepspor ile berabere kalarak 2 puan topladıklarını hatırlattı.

Akhisar Belediyespor karşısında galibiyet özlemine son vermek istediklerini dile getiren Savruk, şunları kaydetti:

"Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında galibiyete yakın taraf bizdik ancak 3 puana ulaşamadık. Bu hafta Akhisar Belediyespor'u konuk edeceğiz. Rakibimiz güçlü bir takım. etkili oyunculara sahip. Lige de iyi başlanğıç yaptılar, iki haftada 4 puan topladılar. Zorlu bir maç olacak. Ancak bizim de hedeflerimiz var, taraftarımız önünde oynayacağız. Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, ligdeki ilk galibiyetimize ulaşmayı hedefliyoruz. Centilmence bir karşılaşma olmasını diliyoruz. Temennimiz iyi bir mücadele sonucunda galibiyete ulaşmak. Bunu başaracak güce sahibiz."

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor maçı 20 Eylül Cumartesi saat 17.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: AA